2410284500 Βόλου 20, Λάρισα stergios_kalousis@hotmail.com
hero image
 
 
 
KALOUSIS FLOWERS
Φυτώριο - Ανθοπωλείο Λάρισα - Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα


Για περισσότερα από 7 χρόνια, η επιχείρησή μας “KALOUSIS FLOWERS” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, καθημερινά σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από άνθη, φυτά και πολλά ακόμα προϊόντα καθώς και μοναδικές δημιουργίες πρωτότυπων ανθοσυνθέσεων με ολόφρεσκα λουλούδια.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 400τμ, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτώρια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μικροεργαλεία και προϊόντα για την περιποίηση του κήπου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είτε θέλετε να στείλετε λουλούδια στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε επιθυμείτε κάποια φυτά για τον κήπο ή την οικία σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας και οι έμπειροι γεωπόνοι μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
   
  Με αγάπη

στο αντικείμενο μας, συνεχής έρευνα και μεράκι αναλαμβάνουμε στολισμούς γάμων και βαπτίσεων φροντίζοντας πάντοτε να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες στολισμού που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι σε εμάς να μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο και την περιποίηση των φυτών σας, σύγχρονες και μοντέρνες ιδέες για τον στολισμό εκδηλώσεων καθώς χρήσιμες συμβουλες από τους εξειδικευμένους γεωπόνους μας.
   
 
 
 
 
 
Στόχος μας 
είναι η απόλυτη ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Για το λόγο αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό αλλά και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

την επιχείρησή μας στην Λάρισα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.