2410284500 Βόλου 20, Λάρισα stergios_kalousis@hotmail.com
hero image
 
 
 
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΩΝ
KALOUSIS FLOWERS | Φυτώριο - Ανθοπωλείο Λάρισα - Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα


Η γλυκιά στιγμή του γάμου σας πλησιάζει και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να κάνει αυτή την μοναδική μέρα να μείνει αξέχαστη σε εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας.

Για αυτό και η επιχείρησή μας “KALOUSIS FLOWERS” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δημιουργεί για εσάς χειροποίητες πολύχρωμες αναμνήσεις φτιαγμένες με μεράκι για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.
 
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Νυφική Ανθοδέσμη
  Λαμπάδες
  Στολισμός Αυτοκινήτου
  Ανθοστολισμός της εκκλησίας
  Ανθοστολισμός κέντρου
  Ανθοστολισμός των σπιτιών
   
 
Ανθοστολισμοί με πιο ρομαντική διάθεση, με χρώματα του πάθους και άλλα πολλά. Διαλέξτε το ύφος που θέλει να έχει η διακόσμηση του γάμου σας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Λάρισα και δείτε όλες τις προτάσεις που έχουμε για εσάς σχετικά με ανθοστολισμούς γάμου και κάντε την στιγμή αυτή να μείνει αξέχαστη σε όλους.
 
 
 
 
 
 
 
Με κέφι, φαντασία & αγάπη στη λεπτομέρεια
διακοσμούμε με υψηλής αισθητικής μοναδικά αντικείμενα, συνδυασμένα με άνθη εποχής, φυσικά υλικά, χειροποίητες δημιουργίες, πληθώρα χρωμάτων και αρώματα λουλουδιών που μπορούν να συνθέσουν ένα άψογο σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.
 
 
 
 
Νυφικές Ανθοδέσμες
 
Στολισμοί Αυτοκινήτων
 
Στολισμοί Εκκλησιών
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

την επιχείρησή μας στην Λάρισα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.