2410284500 Βόλου 20, Λάρισα stergios_kalousis@hotmail.com
hero image
 
 
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
KALOUSIS FLOWERS | Φυτώριο - Ανθοπωλείο Λάρισα - Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα


Στην επιχείρησή μας “KALOUSIS FLOWERS” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτά, άνθη και προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση του κήπου σας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι γεωπόνοι μας είναι κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας, να σας προτείνουν τα ιδανικά προϊόντα αλλά και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τον κήπο και τα φυτά σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
 
ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ
Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, άνθη από τα πιο σπάνια έως και τα πιο κλασικά καθώς και ποικιλία από φυτώρια, άριστης ποιότητας.
 
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ & ΦΑΡΜΑΚΑ
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε τα ιδανικά λιπάσματα και φάρμακα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν την σωστή ανάπτυξη των φυτών σας.
 
 
ΜΙΚΡΟΕΡΓΑΛΕΙΑ
Για την περιποίηση του κήπου σας, στην επιχείρησή μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μικροεργαλεία που μπορούν να κάνουν κάθε σχετική εργασία πιο εύκολη, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ
Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γλάστρες και ζαρντινιέρες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, προκειμένου να καλύψουν οποιαδήποτε αισθητική σας απαίτηση.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

την επιχείρησή μας στην Λάρισα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.