2410284500 Βόλου 20, Λάρισα stergios_kalousis@hotmail.com
 
 
 
 
 
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ
KALOUSIS FLOWERS | Φυτώριο - Ανθοπωλείο Λάρισα - Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα


Το μωράκι σας είναι έτοιμο να αποκτήσει ονοματάκι και ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση;

Η επιχείρησή μας “KALOUSIS FLOWERS” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, αναλαμβάνει τον στολισμό της εκκλησίας για βαπτίσεις καλύπτοντας πλήρως την διακόσμηση και την λειτουργικότητα των εκδηλώσεων σας.
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Ανθοστολισμός της κολυμπήθρας
  Ανθοστολισμός της εκκλησίας
  Θεματικές βαπτίσεις
 
Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σκηνικό που ονειρεύεστε για την ημέρα της βάπτισης του μικρού σας.
   
   
  Σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και θεματικού στολισμού που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.

Vintage, shabby chic, rock, romantic, navy, θεματική βάπτιση με ήρωες παραμυθιών και όποιο άλλο στυλ επιθυμείτε να έχει η βάπτιση του μικρού σας.
   
 
 
 
 
 
 
Η δημιουργικότητα, το μεράκι & ο επαγγελματισμός
που μας διακρίνει θα σας ανταμείψουν με υπέροχες εικόνες που θα θυμάστε για πάντα εσείς και καλεσμένοι σας. Επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Λάρισα και το έμπειρο προσωπικό μας θα σχεδιάσετε το μοναδικό στολισμό της βάπτισης του μικρού σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

την επιχείρησή μας στην Λάρισα για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.